Verzenden en retourneren  

Verzenden

Alle pakketten worden verzonden via postNL. Pakketten worden altijd verzonden met track & trace code, deze ontvangt u via de mail zodra het pakket op de post gaat. Verzendkosten voor het versturen van de bestelling zijn voor uw eigen rekening.

De kosten zijn €4,10 voor een brievenbuspakket en €6,75 voor een standaard pakket tot 10kg. Indien de door u bestelde artikelen niet in een standaard pakket passen, wordt er eerst contact met u opgenomen.

Voor verzending buiten Nederland verzoeken wij u contact met ons op te nemen alvorens te bestellen.

Afhalen

Momenteel kunnen bestellingen helaas niet afgehaald worden i.v.m. de Covid-19 restricties. Als vervanging daarvoor worden de pakketten tijdelijk gratis thuisbezorgd in:

Hardinxveld-Giessendam

Sliedrecht

Giessenburg

Giessen-Ouderkerk

Buiten de Covid-19 restricties kunnen bestellingen alleen op afspraak afgehaald worden in Hardinxveld-Giessendam. U kunt de optie afhalen aanvinken bij het afronden van de bestelling. Een afspraak maken voor afhalen kan middels een email naar info@bellitasbeautysalon.nl gemaakt worden.

Vaste verzenddagen

Pakketten worden standaard op woensdag en zaterdag verzonden en rondgebracht.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag van de teruggestuurde artikelen gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kan het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Bellitas Beautysalon geretourneerd worden. Indien dit niet zo is, zal ik de retournering weigeren i.v.m. hygiëne voorschriften.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen middels een email naar info@bellitasbeautysalon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kosten retourneren

De kosten voor het retourneren van u thuis pakket zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,75 voor een standaardpakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Retouradres:

Bellitas Beautysalon

t.n.v. Retourneren

Nieuweweg 189a

3371 CM te Hardinxveld-Giessendam

Zie de algemene voorwaarden voor verdere details over voorwaarden van retourneren.